Binnen 2 weken slaapt je baby als een roosje en jij dus ook!

Liefdevol en zonder dat je je kleintje alleen laat huilen!

Heb jij het kleine schatje waar je altijd van gedroomd hebt, maar voel je je niet die ouder, die je dan altijd voor je zag?
Worstel jij met de slaap van je kleintje en roept dat emoties bij je op, waarvan je niet wist dat je ze had?

 

Heeft je baby moeite met zelfstandig in slaap vallen, wordt hij/zij 's nachts telkens hard huilend wakker? Ben je 's nachts urenlang in touw, heb je chronisch slaaptekort en zit je met je handen in het haar?

 

Meld je dan nu aan voor mijn begeleidingstraject van 6 weken en binnen twee weken slapen jullie allemaal weer een stuk beter 's nachts. 


Het resultaat: Je babt heeft overdag meer energie en kan zichzelf beter vermaken. En jij? 
Jij wordt de betere versie van jezelf, slaapt weer 's nachts, zit boordevol energie overdag en het mooiste van alles: je kan gaan genieten van het ouderschap, want je merkt dat ook jij dit kunt!

 

Meld je nu aan en krijg direct de eerste tips om diezelfde avond al aan de slag te kunnen. 

 

We maken samen een plan van aanpak, volledig afgestemd op jullie specifieke situatie en rekening houdend met jullie opvoedstijl.
Tijdens het traject sta je er niet alleen voor. Ik sta naast je! Je kunt mij 24/7 appen en je krijgt dezelfde dag reactie. Zo werken we echt samen toe naar goede slaap voor je dreumes en stevig ouderschap voor jou!

 

Je zult zien dat er al na een paar dagen meer duidelijkheid en rust ontstaat in het slaapritueel van je dreumes. 

 

En als extraatje... Ook na het traject kunnen we een kort lijntje houden samen, mocht dat nodig zijn!

Dus alles even op een rij, je krijgt met dit traject:

 

- Meer slaap voor je kindje én voor jou binnen twee weken! En dat zonder eenzame huilbuien of ingewikkelde slaaptrainingen, afgestemd op jullie       situatie

- Maar nog belangrijker, meer begrip voor en een betere band met je dreumes, omdat je weet wat je kleintje nodig heeft.

- Meer zelfvertrouwen in je ouderschap, omdat je weet dat wat je doet werkt!

- Contact met mij, we hebben contact via (video)bellen of een huisbezoek én je kunt gedurende een maand 24/7 appen met al je vragen en krijgt binnen 24 uur reactie

- Kennis over de ontwikkeling van je kleintje

 

Wat kost mij dit?

Dit traject kost 275 euro.

Daarnaast kost het je in eerste instantie tijd, maar die tijd ben je nu ook kwijt aan de nachtelijke capriolen van je dreumes. En binnen twee weken is dat voorbij!

 

FAQ:

Is dit een slaaptraining?

Nee, je kindje hoeft niet getraind te worden om te kunnen slapen. Het heeft behoefte aan de veilige nabijheid van jullie als ouders en aan duidelijkheid. 

 

Moet ik mijn baby van jou alleen laten huilen in het bedje?

Nee, er is al lang en breed bewezen dat dat schadelijk is voor de emotionele ontwikkeling van je kindje. Natuurlijk ga ik niet voor een schadelijke aanpak! Ik vind het belangrijk dat jouw kindje erop kan vertrouwen dat jij aanwezig bent als jouw kleintje het nodig heeft.

 

Ik woon niet in de buurt van je praktijk, is dat een probleem?

Nee, dit traject kunnen we ook prima online doen samen. Mocht je wel in de buurt wonen, dan behoort een huisbezoek ook tot de mogelijkheden. 

 

Geef je garanties?

Ja, als het je lukt om met ons samen vastgestelde plan van aanpak aan de slag te gaan, dan garandeer ik je dat er binnen een week meer rust ontstaat.

 

 

Begeleidingstraject van 6 weken, voor een topnachtrust voor je baby en jou!