9 maanden lang zat je baby geborgen en warm in de baarmoeder. Na de geboorte is de wereld groot, koud en overweldigend voor je baby. Maar ook voor jou als ouder, kan de wereld aardig op zijn kop staan na de geboorte van je baby. Het valt soms niet mee om 24/7 verantwoordelijk te zijn voor dat kleine wezentje als het huilen maar niet wil stoppen of je kleintje de slaap maar niet kan vatten. Je voelt zoveel liefde voor je baby, maar toch kun je het gevoel hebben dat je tekort schiet, omdat je baby zo onrustig blijft.

 

Misschien hebben jullie een heftige start gehad bij zwangerschap, bevalling of kraamweek. Merk je dat jullie maar niet in balans komen? Blijf niet tobben en neem vrijblijvend contact op.

 

Samen kunnen we kijken wat er aan de hand is en werken we in 14 dagen aan meer rust en balans in jullie gezin. Door een uitgebreide anamnese in te vullen en een huisbezoek leer ik jullie kennen. In overleg met jullie stellen we een plan van aanpak op, waarmee jullie aan de slag kunnen. Gedurende 14 dagen zal ik jullie uitgebreid begeleiden, zodat je er even niet alleen voor staat. Na deze 14 dagen zul je zien dat je de toekomst met je kleintje weer zonnig tegemoet kunt zien!

 

14-daags begeleidingstraject

Prijs: € 350,-

- Telefonisch consult vooraf

- Huisbezoek 1,5 uur (indien nodig een extra huisbezoek van 1,5 uur)

- Uitgebreide anamnese door jullie in te vullen voorafgaand aan het huisbezoek

- Plan van aanpak via de mail

- Gedurende 14 dagen intensieve begeleiding via mail/whatsapp contact

- Na 1 week telefonisch contact/videobellen

- Na 2 weken telefonisch contact/videobellen ter evaluatie en afsluiting

 

Eventuele langere begeleiding mogelijk in overleg tegen meerprijs.

 

Prijs excl. reiskosten >15 km á € 0,19 per km.